Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

С какво те пръскат по света

С какво те пръскат по света

Видео
Химическите следи / Гео-инженерство

Вече всеки е виждал пресичащите се линии от бели облаци оставяни от реактивни самолети, простиращи се на целия хоризонт, които в крайна сметка превръщат небето в мътна мъгла. Нашият вътрешен разум ни казва, че това са не само изпаряващи се следи от реактивни двигатели, а никой все още не е проучил въпросите: Кой прави това и защо. С пускането на този филм, всичко това се променя. В него е показана историята на една бързо развиваща се индустрия наречена "Гео-инженерство", ръководена от учени, корпорации и правителствени намерения за промяна на световния климат, контролиране на времето, и промяна на химическия състав на почвата и водата - всичко това уж за доброто на човечеството. Въпреки че официалните лица твърдят, че тези програми са едва в начална фаза, множество доказателства показват, че те са в ход от 1990 г. - и ефектът от тях е унищожителен за култури, дивата природа, и човешкото здраве.

Коментирайте видеото в Български Християнски Форуми

Видео


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови