Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Аерозолни престъпления

Аерозолни престъпления

документален филм

Аерозолни престъпления

Един потресаващ филм за употребата на биологично оръжие под маската на загриженост и мерки срещу глобалното затопляне! Кой го прави и защо, отговорите за много зрители ще бъдат шокиращи!

С Божията помощ приключих превода на важния документален филм „Аерозолни престъпления“ (2005). Филмът разобличава тайните въздушни операции, чрез които се разпръсват в атмосферата по целия свят високотоксични и радиоактивни вещества, вируси, бактерии и други биологични компоненти. Тези операции се провеждат понастоящем над въздушното пространство на всички държави по света, 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, пред погледа и над главите на стотици милиони нищо неподозиращи граждани! Ще бъдете шокирани да научите, че дългите бели следи, които толкова често сте виждали по протежение на цялото небе, не са следи от изгоряло самолетно гориво, а специални аерозолни смеси, съдържащи изключително вредни за здравето на човека и природата вещества и биологични компоненти!

В светлината на представените във филма шокиращи разкрития, ще получите верния отговор на въпроса защо заболеваемостта и смъртността сред световното население рязко се увеличи през последните десетилетия и защо наблюдаваме все повече ужасни и катастрофални природни бедствия и аномалии. Филмът вярно посочва истинските причини за глобалното затопляне, темата, с която днес световните власти усилено спекулират, и навременно предупреждава за предстоящите катастрофални последици.
Аерозолни престъпления


Още документални филми

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови