Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Хитлер и окултизмът

Хитлер и окултизмът

Въз основа на едноименната книга на Кен Андерсън от 1995 година

Хитлер и окултизмът

Филмът има за цел да покаже как нацистката партия първоначално е била съставена от няколко окултни групи, които вярвали, че идва месията, който ще спаси Германия.

Хитлер решава, че е този месия и убеждава цяла нация, че може да я прослави. Но вместо това, я потапя в кървав геноцид. Как е станало това? Дали причините са икономически и социални? Или свръхестествени?

Вече е добре документирано, че за собствените си цели той присвоява християнски символи - Копието на съдбата, с което е бил измъчван Исус Христос, и Светия Граал.

Същото важи и за свастиката, която имала религиозно значение за по-ранни култури. И самоубил ли се е в нощта на 30-и април, известна в Германия като "Валпургиевата нощ" - нощта, в която вещиците се събират заедно с други нечисти сили.
Пластмасовата планета

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови