Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Учен откри Господ след среща със Сатаната

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Учен откри Господ след среща със Сатаната

Репортаж на TV7

Гладоморът и българите в Молдова

Ядрен физик и атеист откри Господ, след като се среща със Сатаната. Звучи като сценарий за филм, но за Светлин Димитров от Варна това е чиста реалност.

Той разказа, че всичко е започнало на 31-ви март 2012 г., когато през нощта са се появили видения и това е продължило три дни. През този период Сатаната му се е разкривал в различни форми и Светлин е станал свидетел на необясними явления.
Видео ТВ7


Още документални филми

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Коментари   

 
+2 #5 yana 30-12-2013 23:19
Uchtivo vi kania da razgledate moia kanal v youtube, kadeto imam mnogo svidelstva za HRISTOS, za Svetia Duh, za vraga, za vtoroto idvane na HRISTOS i mnogo drugi. Youtube: yanapray channel :-)
Цитиране
 
 
-1 #4 man of faith 23-08-2013 14:29
тези двамата (водещите на тв7) се държат като напушени...и даже го обърнаха на подигравки :-|
от такива хора на човек му се отщява да гледа новини..а относно Г-ин Димитров Браво! Бог доказва за пореден път чудесата му. Този който повярва ще се спаси! А за този който не вярва..време му е, защото Бог забавя но не забравя. :-?
Цитиране
 
 
+4 #3 рени 12-06-2013 14:46
Не искам да коментирам водещите,защото много хора реагиращи така после стават вярващи,а и самият Светлин от атеист е станал вярващ!
Има хора преживели подобни случаи как да няма! Да си спомним,че имаше преди год. една жена екстрасенс,коят о разказа свидетелството си,а също и д. случаи В този сайт има свидетелство "От полтъргайст до Христа" мисля,че се казваше.
Цитиране
 
 
+1 #2 Очакване 12-06-2013 14:28
Този човек изобщо не е срещнал Бога. Той не само се заблуждава, но заблуждава и други. Няма как да се открие в книгите на Божидар Палюшев нещо християнско и всеки, който ги чете, може спокойно да изхвърли Библията или да изхвърли тези книги. Щом този ядрен физик препоръчва да се четат посочените произведения, значи нищо не е схванал. Книгите на Палюшев са нещо от рода на Ню Ейдж. За съжаление точно такива хора си вярва, а Сатана ги използва, за да накара невярващи и невярващи да тръгнат в погрешна посока.
Цитиране
 
 
+5 #1 Асен 10-06-2013 14:21
това е истината , убеден атеист повярва в Бога който е на небето
:-)
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови