Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Учен откри Господ след среща със Сатаната

Учен откри Господ след среща със Сатаната

Репортаж на TV7

Гладоморът и българите в Молдова

Ядрен физик и атеист откри Господ, след като се среща със Сатаната. Звучи като сценарий за филм, но за Светлин Димитров от Варна това е чиста реалност.

Той разказа, че всичко е започнало на 31-ви март 2012 г., когато през нощта са се появили видения и това е продължило три дни. През този период Сатаната му се е разкривал в различни форми и Светлин е станал свидетел на необясними явления.
Видео ТВ7


Още документални филми

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+2 #5 yana 30-12-2013 23:19
Uchtivo vi kania da razgledate moia kanal v youtube, kadeto imam mnogo svidelstva za HRISTOS, za Svetia Duh, za vraga, za vtoroto idvane na HRISTOS i mnogo drugi. Youtube: yanapray channel :-)
Цитиране
 
 
-1 #4 man of faith 23-08-2013 14:29
тези двамата (водещите на тв7) се държат като напушени...и даже го обърнаха на подигравки :-|
от такива хора на човек му се отщява да гледа новини..а относно Г-ин Димитров Браво! Бог доказва за пореден път чудесата му. Този който повярва ще се спаси! А за този който не вярва..време му е, защото Бог забавя но не забравя. :-?
Цитиране
 
 
+4 #3 рени 12-06-2013 14:46
Не искам да коментирам водещите,защото много хора реагиращи така после стават вярващи,а и самият Светлин от атеист е станал вярващ!
Има хора преживели подобни случаи как да няма! Да си спомним,че имаше преди год. една жена екстрасенс,коят о разказа свидетелството си,а също и д. случаи В този сайт има свидетелство "От полтъргайст до Христа" мисля,че се казваше.
Цитиране
 
 
+1 #2 Очакване 12-06-2013 14:28
Този човек изобщо не е срещнал Бога. Той не само се заблуждава, но заблуждава и други. Няма как да се открие в книгите на Божидар Палюшев нещо християнско и всеки, който ги чете, може спокойно да изхвърли Библията или да изхвърли тези книги. Щом този ядрен физик препоръчва да се четат посочените произведения, значи нищо не е схванал. Книгите на Палюшев са нещо от рода на Ню Ейдж. За съжаление точно такива хора си вярва, а Сатана ги използва, за да накара невярващи и невярващи да тръгнат в погрешна посока.
Цитиране
 
 
+5 #1 Асен 10-06-2013 14:21
това е истината , убеден атеист повярва в Бога който е на небето
:-)
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови