Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Оцелелите. Лагерни разкази - Survivors. Consentration Camp

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Оцелелите. Лагерни разкази

Ако някой мине от тук, едва ли ще се загледа в тези порутени сгради. Ще отмине нататък. Но ако знае нещо за тях, със сигурност ще спре. Това са останки от лагери, за хора, които са изпращани в тях без съд и присъда... Земеделци, социалдемократи, комунисти, анаркомунисти... Просто несъгласни с режима и въвлечени в нереален процес.. Вижте цялата история за тях в документалния филм на Атанас Киряков "Оцелелите. Лагерни разкази"!

Екип hristiqni.com Ви желае приятно гледане!Още документални филми

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови