Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ХРИСТИЯНСКИ ПОРТАЛ

Странни шумове и смразяващи звуци: Канада, Швеция, Дания, Унгария, Коста Рика, Чехия

През последните две седмици на много места по света се забелязва странно явление – хората стават свидетели на необясним мащабен шум и звуци с неопределен произход. Явлението за първи път бе забелязано в Коста Рика, но оттогава насам постъпиха свидетелства и от много други страни – Украйна, Англия, Чехия, Дания, Канада и др. Засега никой не е дал официално изявление или някакво логично обяснение за произхода на тези шумове. В Евангелието на Лука, 21 глава, Исус предрича, че в последни дни на земята ще има "phobētron" (гр.) – плашещи неща и явления, а също така, цитирам: „Народите ще бъдат в недоумение, поради бученето на морето и вълните”.

Дали това има връзка с гореказаното или е просто резултат от физически активности, предизвикани от човека, със сигурност ще разберем скоро. По-долу можете да видите някои от публикуваните видео материали.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Символът на София - СЛЕПОТА И МРАКОБЕСИЕ

Символът на София - СЛЕПОТА И МРАКОБЕСИЕ

Бухалът символизирал тайнственост, мистика и мъдрост за езичниците, но за нас християните е символ на слепота и мракобесие.

ЧЕТЕТЕ


УЕБ ДИЗАЙН - ТОНЕВСКИ. ПОКАЖЕТЕ ВАШИЯ БИЗНЕС ИЛИ ЛИЧЕН УЕБ САЙТ СЕГА!УЕБ ДИЗАЙН - ТОНЕВСКИ. ПОКАЖЕТЕ ВАШИЯ БИЗНЕС ИЛИ ЛИЧЕН УЕБ САЙТ СЕГА!loading...

loading...