Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

БОГ

ИСУС Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗВОР!

 „Чрез едно праведно дело дойде на всички човеци оправданието.“ (Римл. 5:18)

За прочит: Съдии 13-14; Лука 6:27-49; Римл. 5:12-21
               
                                                    bottled water : packed bottled water

В магазините за хранителни стоки се продава и бутилирана вода. Въпреки че повечето хора имат на разположение добра вода за пиене, било то от чешмите вкъщи или от парковете, те купуват бутилирана вода. Да купуваш нещо, което притежаваш вкъщи няма смисъл за мен, но някои хора смятат, че продукта, за който плащат, превъзхожда другия, който получават наготово.
Това понякога се пренася в нашия духовен живот. За някои хора е трудно да приемат, че спасението е подарък. Искат да направят нещо, за да го спечелят. Проблемът е, че никой не може да го направи. Цената на спасението може да бъде платена само от Някой, Който има съвършен, безгрешен живот (Матей 19:21) и Господ Исус е Едиственият, Който можа да я плати (Римл. 5:18). На всеки, който е жаден, Той обещава:„Ще дам даром от извора на водата на живота.“  (Откр. 21:6)
Някои хора се опитват да купят живата вода на спасението с добри дела и благотворителност. Въпреки че това са форми на духовно служение, ценени от Бога, Той не ги изисква като условие за прощаването на греховете ни. Христос вече е платил цената като е умрял вместо нас и Той предлага да утоли духовната ни жажда, когато пием даром от Божия непресъхващ извор.
Д. Линк

Христос е Вода на живот за света -
единствена глътка духа освежава;
а черпиш ли често от тази вода,
живот изобилен ще имаш тогава.  
  Д. ди Хаан

ИСУС Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗВОР, КОЙТОО МОЖЕ ДА УДОВЛЕТВОРИ ЖАДНАТА ДУША.

Роза Саронова

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови