Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

БОГ

Молитва за връзване на ислямския дух

Молитва срещу ислямаВ мощното име на Иисус Христос от Назарет, връзвам сега този нечист дух на ислям, връзвам този нечист дух на "ислямска държава", в името на Иисус разрушавам сега всеки план и всяко дело на сатана, разрушавам и изисквам пълна Божия защита за всички Християни и хора в Европа и по света, за всички евреи по света! НИТО ЕДИН ПЛАН И ДЕЛО НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА НЯМА ДА УСПЕЕ, ПРОКЛАМИРАМ С ВЯРА В МОЩНОТО ИМЕ НА ИИСУС!
НИТО ЕДНА КАПКА ХРИСТИЯНСКА КРЪВ НЯМА ДА СЕ ПРОЛЕЕ НИТО ПО ВРЕМЕ РАМАЗАН, НИТО ПО НИКАКЪВ ДРУГ ПОВОД, ПРОКЛАМИРАМ С ВЯРА В МОЩНОТО ИМЕ НА ИИСУС!
ГОСПОДИ, ОБКРЪЖИ ЕВРОПА С МОЩНИТЕ СИ АНГЕЛИ, ИЗЧИСТВАЙ НЕБЕТО НАД ЕВРОПА И ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА ОТ ВСЯКА ЗЛА СИЛА, МОЛЯ ТЕ В ИМЕТО НА ИИСУС!
ГОСПОДИ, ИЗЛЕЙ МОЩЕН ДУХ НА СПАСИТЕЛНО ПОКАЯНИЕ НА ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ, НА ВСИЧКИ ХОРА В ЕВРОПА И ПО СВЕТА, МОЛЯ ТЕ В МОЩНОТО ИМЕ НА ИИСУС, ИЕШУА ХА МАШИАХ!
НЕКА ВСИЧКО ДА БЪДЕ ЗА ПРОСЛАВА НА ТВОЕТО МОЩНО И ВЕЛИКО ИМЕ!
АМИН!
АМИН!

От Rosica Ivanova

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови