Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

БОГ

Молитва за връзване на ислямския дух

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Молитва срещу ислямаВ мощното име на Иисус Христос от Назарет, връзвам сега този нечист дух на ислям, връзвам този нечист дух на "ислямска държава", в името на Иисус разрушавам сега всеки план и всяко дело на сатана, разрушавам и изисквам пълна Божия защита за всички Християни и хора в Европа и по света, за всички евреи по света! НИТО ЕДИН ПЛАН И ДЕЛО НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА НЯМА ДА УСПЕЕ, ПРОКЛАМИРАМ С ВЯРА В МОЩНОТО ИМЕ НА ИИСУС!
НИТО ЕДНА КАПКА ХРИСТИЯНСКА КРЪВ НЯМА ДА СЕ ПРОЛЕЕ НИТО ПО ВРЕМЕ РАМАЗАН, НИТО ПО НИКАКЪВ ДРУГ ПОВОД, ПРОКЛАМИРАМ С ВЯРА В МОЩНОТО ИМЕ НА ИИСУС!
ГОСПОДИ, ОБКРЪЖИ ЕВРОПА С МОЩНИТЕ СИ АНГЕЛИ, ИЗЧИСТВАЙ НЕБЕТО НАД ЕВРОПА И ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА ОТ ВСЯКА ЗЛА СИЛА, МОЛЯ ТЕ В ИМЕТО НА ИИСУС!
ГОСПОДИ, ИЗЛЕЙ МОЩЕН ДУХ НА СПАСИТЕЛНО ПОКАЯНИЕ НА ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ, НА ВСИЧКИ ХОРА В ЕВРОПА И ПО СВЕТА, МОЛЯ ТЕ В МОЩНОТО ИМЕ НА ИИСУС, ИЕШУА ХА МАШИАХ!
НЕКА ВСИЧКО ДА БЪДЕ ЗА ПРОСЛАВА НА ТВОЕТО МОЩНО И ВЕЛИКО ИМЕ!
АМИН!
АМИН!

От Rosica Ivanova

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови