Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

БОГ

МОЛИТВА ЗА ОТРИЧАНЕ ОТ СЕКСУАЛЕН ГРЯХ

praying wife

                

Господи идвам при теб в Името на Исус,идвам с покаяние,смирение и покорство,за да приема очистването и свободата от което се нуждаем.

 

 

Вярваме че кръвта на Исус ни очиства от всеки грях.Господи Йехова молим те за очистване и свобода от всеки грях и нечистота и от всички нездравословни душевни връзки.

Изповядваме и се покайваме за сексуалните грехове в които съм стоял/стояла/ и за тези на родовете по майчина и бащина линия до сега в които сме стояли и живели до сега.

Изповядваме и се покайваме че сме давали място на сексуалната похот-пожеланието на очите,на плътта,нечистите мисли,и всякакви сексуални фантазии,за въвличането ни и приемането на какъвто и да е вид порнография,гледането на  сайтове,четене на книги снимки,вестници,списания,филми,разговори с подобни съдържания.

Покайва ме се за всяко замесване и участие в грехове като блудство,прелюбодейство,изневяра,проституция,извратен секс,хомосексуализъм,содомия,садизъм,оргии,групов сек,сексуални действия с животни и др.

Господи Йехова покайваме се и се отричаме от всяка  наша склонност със и чрез думи,действия,дела и постъпки с които сме принуждавали моя/та/ партньор/ка/ да участва в каквито и да е сексуални действия които за нея/него/са били унизителни и противни и които са осквернявали съвестта и/му/ пред теб Господи,покайваваме се от сексуалното самозадоволяване включващо практики като  секс телефон,съблазняване, мастурбация,ексхибиционизъм,интернет,прелъстяване.

И сега Господи Йехова ние се отричаме от думи,мисли,мотиви,действия,дела и постъпки,вяра и авторитет от всички сексуални грехове,нечистите душевни връзки от всяка не моралност,себичност,манипулация и от всичко неправилно в което сме стоели и живели до този момент и обявяваме тяхната анулираност, В Името на Исус Господи Йехова ние ти благодарим за прошката,свободата и промяната която направи в този момен в свеки един от нас и в живота ни  в духония и материалния свят                               В Името на Исус АМИН                                                       от ДЖАК ХЕЙФОРД ----/Фатално привличане/книгата

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови