Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

БОГ

Бях получила криза от високо кръвно налягане, като загубих зрението си. Познайте Кой ме спаси?

kriza

Бог ме срещна през '89-'90 година, по време на евангелизационното движение в България. Бях получила криза от високо кръвно налягане, като загубих зрението си за кратко време. Лекарите ми предписаха куп лекарства, от които се чувствах по-зле. Така моята безпомощност ме отведе в Първа Евангелска Петдесятна църква в Пловдив.


Ако и ти желаеш да прославиш Бога, СПОДЕЛИ СВОЕТО СВИДЕТЕЛСТВО ИЛИ ИСТОРИЯ ОТ ТУК: ПУБЛИКУВАЙ


Започнах редовно да посещавам богослуженията и всеки път от очите ми течаха реки, така Господ ме е очиствал след като съм Го приела. За две седмици здравето ми се стабилизира, обаче вместо да се вкореня тогава в словото на Бога, а аз не го разбирах, четях го като приказка и започнах да благовестявам.

Доведох до Бога няколко души, като стана така, че вместо да доведа грешници при Бога аз се отклоних от пътя на истината, върнах се пак в православието, дори в окулта, после пак търсех Бога, пак в евангелските църкви и започна едно лутане и търсене на нещо, което и аз не знаех точно как да го определя, но нещо не ме удовлетворяваше. У мен се надигна бунт, недоволство, излизах от богослужения по-празна, отколкото влизах. Братя и сестри ме караха да се покайвам за поведението си, като в крайна сметка вината падаше все върху мен, че аз съм непокорна, бунтарка, не ми се позволяваше да задавам въпроси, за да не бъда съвсем отлъчена от църквата, защото въпросите ми бяха или неудобни или не можеха да ми отговорят, поради което ми бе забранено да питам. Аз обаче продължих да търся Бога, като четях много книги от библейски автори, защото не разбирах словото Му.

Някой ме учиха да го говоря наизуст, защото то е боговдъхновено и не е нужно да го разбираме винаги, но то действа свръхестествено в нас и да се доверим на Бога. Как да се доверя на Бога, като не Го познавх, исках да го позная, ревнувах да чуя гласа Му, за да ме води лично Той, а не на сляпо така прави и ето това е. Така вследствие безкрайните ми лутания съм си нанасяла всеки път по 7 по-зли, където стигнах до положение, че и лекарите немогат да ми помогнат, а не умирах. Тайно жадувах да позная истински кой е Този величествен Бог, който прави чудеса, а при мен не действат, и ми казват, че вярата ми не стига, за да си задържа изцелението.
Но Слава на Бога милостта Му е безкрайна, Бог ми даде в сън да се обърна към Урим и тумим, където ще ме научат на Него. Там разбрах, че моменталните неща не са трайни, докато неговото слово не се вкорени в нас, което е неговата плът, докато неговото слово не стане наша плът, за да ни изкупи телата и да станем здрави наистина. Много години ходех на такива моментални супер служения за здраве, обаче докато Бог не го направи, чрез дълбоко разбиране на пропоческото му словото, нищо не беше трайно. Когато ходех да ми служат вместо по-добре ставах в последствие по-зле, сега го свидетелствам, защото съм изцелена във всичко от главата до петите, благодарение на пророческото Му слово, което тече от слугата Му и обрязва греха от нас,който има уши да слуша, който има очи нека види, защото Бог благославя всеки, който истински смирено го търси, а не чудесата на маговете, които се състезаваха с Мойсей, но когато Бог се ядоса и поразяваше жестоко – маговете не устояха.
А тези, които придобият Христос в сърцето си ще устоят пред всякакви бури, Той съгражда храма Си в нас, както вече е и у мен, и ме пази от всяко зло. Обаче докато Той се настани, мога да кажа съвсем отговорно, че в началото не разбирах, имах въпроси, на които сестра Ана ми отговаряше с водителството на Бога, тя като негова слуга се молеше за мен и Господ работеше свърхестествено в мен, като ми показваше в сънища и видения до къде е стигнало състоянието ми. Благодаря на Господа за милостта, че ме срещна с пророка Си, за да ме доближи до Себе Си и да Го позная в пълнота. Аз сега нямам нужда някой да ми се моли, аз имам лично общение с Бога, и самият Христос у мен ме пази от всяка измама и лъжа, която се поднася в този свят, а князът на този свят знаем че е Сатана.
Здравето ми се утвърждава все повече, което преди не ставаше, докогато им се възхищавах, и ходех след тези велики освободителни служения все по-болна и по-зле ставах. Бог ни познава повече, отколокото ние се познаваме и Той ни издирва, чрез Святия Си Дух, но ако в душата ни има гордост, нечистота и др. такива Той стои на страна, защото Бог е свят и търси хора за святост, а който се смирят пред Бога и приемат да бъдат обрязани и осветени, чрез пророчекто Му слово, Бог ще вечеря с тях и ще им покаже тайни и велики неща.
Когато Христос влезе в нас, тогава ставаме част от невястата Христова, иначе не, а за съжаление всички си мислят, че вече са станали, но това става с обрязващото пророческо слово на самия Господ Исус Христос, след което Той самият ни подпечатва с Христовият Си Дух.
Амин.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови