Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

БОГ

Вижте какъв е белегът на звяра (666)

Основният пасаж в Библията, който споменава „белега на звяра” е Откровение 13:15-18. Други сведения може да се намерят в Откровение 14:9, 11, 15:2, 16:2, 19:20, and 20:4. Този белег действа като печат за последователите на Антихриста и лъжепророка (говорителя на Антихриста). Лъжепророкът (вторият звяр) е този, който кара хората да приемат белега. Въпросният белег се поставя буквално на ръката и на челото, а не е просто карта, която някой носи.

 

Последните открития в медицинските технологии за имплантиране на чип увеличиха интереса към белега на звяра, за който се говори в 13 глава на Откровение. Възможно е технологията, която виждаме днес, да представлява началните етапи на това, което накрая ще се използва като белег на звяра. Важно е да осъзнаем, че медицинският имплантиран чип не е белега на звяра. Белегът ще бъде нещо, което се дава само на тези, които се покланят на Антихриста. Да имаш медицински или финансов микрочип в дясната си ръка или на челото не е белега на звяра. Белегът ще бъде идентификация през последните времена, изисквана от Антихриста, за да се купува или продава, и тя ще бъде дадена само на тези, които се поклонят на Антихриста.

Много добри коментатори на Откровение имат силно различаващи се мнения относно естеството на белега на звяра. Освен възгледа за имплантирания чип, други спекулации включват идентификационна карта, микрочип, баркод, който се татуира на кожата или просто белег, който идентифицира един човек като верен на царството на Антихрист. Последният възглед предполага най-малко спекулация, тъй като не добавя никаква допълнителна информация към това, което ни дава Библията. С други думи, всяко едно от тези неща е възможно, но, същевременно, всички те са спекулация. Не трябва да отделяме много време, за да спекулираме по конкретните детайли.

Значението на числото 666 също е загадка. Някои твърдяха, че има връзка с 6 юни 2006 – 06.06.06. В Откровение 13 глава, обаче, числото 666 идентифицира човек, а не дата. Стих 13:18 ни казва: „Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.” По някакъв начин числото 666 ще идентифицира Антихриста. Векове наред тълкувателите на Библията са се опитвали да идентифицират определени личности с числото 666. Нищо не е убедително. Ето защо Откровение 13:18 казва, че числото изисква мъдрост. Когато се открие Антихристът (2 Солунци 2:3-4), ще стане ясно кой е той и по какъв начин го идентифицира числото 666.

 

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+4 #2 mmmmm 02-03-2016 15:30
И аз съм убедена, че това е чипът. Замислете се защо тогава ще е точно на дясната ръка или на челото.
Цитиране
 
 
+2 #1 Ттттт 02-03-2016 11:27
Според мен е чипа защото само чрез него ще може да се купува у продава . След като хората си сложат чип , парите ще изчезнат а след като няма пари как ще купува човек или продава освен с чипа .
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови