Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

За нас

Християни.ком не се обвързва пряко с нито една християнска деноминация и е отворен портал както за православни, така и за католически, евангелски, адвентни и други християни, които се наричат с Името на Господ Исус Христос и следват Библията.

Нашият екип се състои от хора /в различни професионални сфери, занимаващи се с различни дейности и професии/, които доброволно отделят от времето си, за да споделят и разпространяват евангелието във виртуалното пространство.

Организацията ни пише, превежда и споделя статии, свидетелства, видео материали, филми и новини на християнска тематика абсолютно безплатно и с цел благословение на повече хора, до които достигат.

Християни.ком има развити профили в по-големите социални мрежи из интернет, като чрез тях разпространяваме евангелието с цел да достигнем максимален брой от интернет потребителите в мрежата.

Чистата Истина, която в безкрайната си милост и неописуема мъдрост Бог ни остави, като карта/път/ към Небесното царство и всеки поел по този път да се спаси.

Ние издигаме мощното име на Иисус Христос и за нас е чест да бъдем проводници, чрез които Той да достига безценни човешки души

Християни.ком развива още няколко проекта, от които по известните: Християнска Социална Мрежа - НасърчиМе (в процес на развитие..)
Християнско Семейство
Помири се с Бога
Български християнски форуми
Християнски видео портал: Църква.ком
Християнски видео портал: Библейски факти (в процес на развитие..)
като се стараем да бъдем от полза за популяризирането на всеки един християнски сайт, църква или органицация в интернет.

За да се свържете с нас, моля използвайте формата за контакти.

Как можете да ни помогнете?

1. Участвайте в популяризирането на сайта в интернет като го споделите с Вашите близки или приятели.

2. Станете наши поддръжници в социалните мрежи:

3. Помогнете ни в техническата поддръжка и развитието на проектите от тук: Подкрепа за християни.ком

Ако желаете да ни изпратите Ваша история, преживяване с Бога или свидетелство, чрез което да се прослави Божието Име можете да го направите от формата за контакти или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Екипът на Християни.ком Ви желае приятни, полезни и благословени моменти в нашите сайтове!


С уважение:

 • Венци Тоневски - Администратор, редактор, автор, мениджър по външно и вътрешно развитие и популяризиране, поддръжка.
 • Венци Тоневски

  Венци Тоневски е създател и главен редактор на християнския уеб портал - християни.ком. Занимава се с интернет маркетинг, развитие и популяризиране на уеб проекти в социалните мрежи, facebook маркетинг, SEO (оптимизиране на уеб проекти за търсачки) и програмиране - Уеб дизайн Тоневски. Има техническо образование в областта на уеб дизайна, компютърните системи и компютърните мрежи. Поддържа и развива десетки уеб прооекти, по-популярни от които Християни.ком, Българско Семейство и Български Християнски Форуми. Мултимедийните видео портали: PikFun, Църква.ком. От 2012-та година е главен уеб дизайнер и консултант по интернет присъствието на електронното издание Свобода за всеки. През 2014-та създава новинарския уеб портал Български Репортер.

 • Янка Иванова - Администратор, редактор, автор, мениджър; външно развитие и популяризиране.
 • Янка Иванова

  Янка Иванова е дългогодишен служител и мисионер в първа евангелска църква ОБЦ1 Пловдив.
  Работи като преподавател в Технически Университет Пловдив.
  Един от основателите на християни.ком. • Стоян Николов (stucyte) - Администратор - форуми, секция: Православна църква.
 • Стоян Николов

  Д-р Стоян Николов е възпитаник на висшата богословска школа към БПЦ - Духовна Академия „Св. Климент Охридски“, по настоящем Богословски Факултет към Софийския Университет „Св. Климент Охридски“.
  През 2002 година пред СНС и ВАК е защитил публично дисертационен труд за присъждане на научна и образователна степен „Доктор по богословие“ на тема „Свободата на волята – фундаментална категория в християнската етика“. По специалността си е работил като учител. Има публикации в сп. „Духовна Култура“, сп. „Богословска мисъл“ и „Църковен вестник“.
  През последните три години развива просветителска дейност по православно вероучение като администратор на подфорум „Православна Църква“ в „Християнски форуми“ - http://www.hristiqni.com/forum/, където по-значителните му публикации, под формата на дискусионни постинги, са повече от сто и петдесет.


 • Никола Владимиров - Администратор - форуми и социални мрежи; външно развитие и популяризиране, преводач.
 • Никола Владимиров

  Никола Владимиров е роден през 1994та година, в семейство на евангелски вярващи. Самият той се покайва и взема кръщения в Дух и във вода през 2014та година, след което започва да служи според нуждите на околните му. По образование е инженер бакалавър и в момента следва магистратура по Машинно и Биомедицинско инженерство във Великобритания.


 • Georgi D. Vasilev - Глобален Модератор - форуми и социални мрежи; външно развитие и популяризиране, преводач.
 • Николай Любомиров - Модератор - социални мрежи.
 • Николай Любомиров

  Николай Любомиров е ученик в Х клас. Членува в църква „Сион-София“. Интересува се от програмиране (C#) и работи по проекти с Unity3D engine. Лектор по оригами (сгъване на сложни 3D фигури от хартия).
  Участва в национални ученически конкурси и се класира на призови места. Мечтае да допринесе групата във Фейсбук християни.com - място за християни да се превърне в привлекателно интернет-пространство за младите хора, особено за учениците.
  Смята, че показването на истината за дълбоката вяра на най-великите учени на човечеството ще допринесе за привличането на колебаещите се към Христовата вяра.


 • Роза Саронова - преводач.
 • Вили Иванова - Мениджър; социални мрежи.
 • Гошо Янев - автор.
 • Гошо Янев

  Гошо Янев е учител по-професия. През 1973 година среща Исус Христос като свои личен Спасител, чрез докосващо Слово на неделна проповед с пастор Павел Гурбалов, гр. Ямбол. Работил е като благовестител и проповедник в различни градове, села и деноминации в страната. Женен е за Радостина Янева. Има една дъщеря, която също вярва в Господ Исус Христос. Щастливо омъжена, живее в Германия.


 • Ан Василева - автор.
 • Ан Василева

  Ан. Василева е педагог по професия. Обръща се към Бога през 1990 година. Посещава евангелска църква в София. Участва в служение на деца - сираци. Занимава се с литературно творчество от 2000 г. Нейни публикации могат да се срещнат в женското християнско списание Лия, в църковен бюлетин и други. Публикува статии на християнска тематика в настоящия сайт от 2012 година.


 • Rex1978 - преводач.
 • Rex1978

  Под псевдонима Rex1978, почти няма превод на християнски филм, свидетелство или статия, които да не са минали през неговите ръце.
  Резюме
  Не знам какво да ви напиша за мен, освен това, че просто съм една светлинка в мрака, един Божий слуга, надявам се. Така и искам да ме познават- като Светлина за теб. Не обичам да се изтъква човека и да се гледа на него, защото за мен всичко е от Бога, чрез Бога и за Бога, така че, какво имам, с което да се хваля?! Освен с това, че познавам Господа, и че върша волята Му. Превеждам само това, което сама съм разбрала в духа си, и което на мен лично ми е открито от Господа. Правя го даром, както и на мен даром е дадено. Ще се радвам ако наистина съм била Светлина за теб, надявам се, че ме разбирате.
  Бъдете благословени в Господа Исуса Христа и Неговата светлина да бъде във вас! Амин.
  Лични страници на Rex1978, насочени към хората в света
  http://pismaotbog.wix.com/pismaotbog https://www.facebook.com/poslednapokana/
  http://pismaotbog.wix.com/surkvata
  В този сайт е събрано всичко заедно, като е добавено и от други хора: http://subs.freezoy.com/
  Фейсбук, Google+ : Светлина за теб


 • Справедлив - християнски форуми: новинар.
 • Справедлив

  Под псевдонима 'справедлив' участва в български християнски форуми от 2012та година, като вписва секция 'новини'.
  Свободен човек в Христос, с желание за повече доброта, любов и честност в отношенията между хората, чиято цел да е един наистина справедлив и по-добър свят.
  Във всяко едно действие да се стремим да изпълняваме Матей 7:12 "И тъй, всяко нещо, което желаете да правят човеците на вас, така и вие правете на тях". Евангелски християнин от 1993 г., благодарен на пастирите Димитър Куличев и Христо Куличев за разясненията относно различни въпроси свързани с вярата в Христа в дните на духовен подем в началото на 90-те години на ХХ век, които ми доказаха през изминалите години, че с Бог няма нищо невъзможно.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+5 #5 stucyte 30-03-2016 10:36
Много полезен, грамотно направен и интересен от към съдържание общо християнски сайт. Благодаря на администриращит е го!
Цитиране
 
 
+5 #4 Добромир Добрев 27-09-2014 22:58
Здравейте, мили хора!
Обичам да гледам християнски филми. Изгледал съм всички филми които циркулират из бг-торентите. Свалям нови християнски филми които идват от руските тракери и им правя субтитри на български. Търсех някакви нови християнски филми, които не съм гледал и попаднах на вашият сайт. Много съм впечатлен от работата която вършите. Бих искал да предложа заглавия на християнски филми, които имам, за да обогатите списъкът от християнски филми от вашият сайт. Навярно повечето съм ги теглил от вас, но със сигурност има какво да прибавя. мога да ви изпратя субтитрите на всички филми по имейла или по скайп, а за филмите, които не можете да намерите по заглавия из торентите може да измислим друг начин как да ви ги пратя. Като се свържете с мен мога да ви предложа още един дълъг списък със заглавия на антиглобалиски филми за новия световен ред, ГМО, шистов газ, Хаарп, и други интересни теми.

С най-добри пожелания, ваш искрен фен-Добромир Добрев.
Цитиране
 
 
+9 #3 Янка 02-09-2011 23:42
За мен този този сайт е благословено място, където можем да прославяме и издигаме Бог!
Цитиране
 
 
+6 #2 Administrator 21-02-2011 23:18
Цитит от ani:
Zdr mnogo dobar sait ste napravili bravo pojelavam vi mnogo zdrave,shtastie i sbadnati mechti i dano chrez vashiq sait vse poveche balgari da vqrvat v Bog i da badat istinski Hristiqni.Neka da badem po-dobri i pazim prirodata chista.Blagodarq viza vsichko!


И ние ти благодарим за хубавите думи Ани :-) Бог да те Благослови!
Цитиране
 
 
+7 #1 ani 20-02-2011 21:06
Zdr mnogo dobar sait ste napravili bravo pojelavam vi mnogo zdrave,shtastie i sbadnati mechti i dano chrez vashiq sait vse poveche balgari da vqrvat v Bog i da badat istinski Hristiqni.Neka da badem po-dobri i pazim prirodata chista.Blagodar q viza vsichko!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови