Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

За нас

Условия за ползване

SiteMasterBG Ви поздравява, че сте решили да използвате един от нашите сайтове.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГАТА ЗА КОМЕНТАРИ В HRISTIQNI.COM

hristiqni.com e християнски сайт, предоставящ услуга за публикуване на коментари под статия. Ползването на услугата не изисква регистрация за потребителите и е безплатна. За да публикувате коментар под статия в hristiqni.com, е необходимо само да въведете код за сигурност. Публикувайки коментар в hristiqni.com, Вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост, думи с обидно съдържание и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство (вкл. Закона за авторското право и сродните му права) и правото на Европейския съюз. Вие се съгласявате също така да не публикувате каквито и да е материали или връзки с други уеб сайтове, чрез които се нарушава правото на интелектуална собственост. Авторските права върху коментарите в hristiqni.com принадлежат на техните автори, като hristiqni.com си запазва правото да използва публикуваните коментари в hristiqni.com за свои нужди, включително с рекламна или друга търговска цел. Потребителите на hristiqni.com се съгласяват, че hristiqni.com не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в сайта коментари. hristiqni.com си запазва правото да изтрива коментари, които са в противоречие с настоящите Общи условия, както и коментари, които са написани на латиница. Трябва да знаете, че IP адресите, от които са направени всички коментари, се записват и могат да бъдат използвани в определени случаи за разкриване самоличността на лицата, които са публикували съответните коментари, в нарушение на настоящите Общи условия. hristiqni.com си запазва правото да уведоми и окаже пълно съдействие на компетентните държавни органи, включително прокуратурата, следствието и полицейските органи, за всеки коментар, който нарушава законодателството на Р България и правото на Европейския съюз. hristiqni.com не носи каквато и да е отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, въведена с коментарите на сайта. Публикуването на коментар в hristiqni.com означава, че сте запознат с настоящите Общи условия, съгласен сте с тях и се задължавате да ги спазвате.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #2 Administrator 17-12-2012 01:25
Цитит от Светозар Стоименов:
Здравейте,не мога да вляза със потребителското име за да гледам филми,какво трябва да направя.Благодаря,предварително.


Здравей, за момента всички филми са спрени поради ъпдейт на платформата на сайта.
Цитиране
 
 
0 #1 Светозар Стоименов 16-12-2012 20:01
Здравейте,не мога да вляза със потребителското име за да гледам филми,какво трябва да направя.Благода ря,предварителн о.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови