Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

За нас

За нас

Християни.ком не се обвързва пряко с нито една християнска деноминация и е отворен портал както за православни, така и за католически, евангелски, адвентни и други християни, които се наричат с Името на Господ Исус Христос и следват Библията.

Нашият екип се състои от хора /в различни професионални сфери, занимаващи се с различни дейности и професии/, които доброволно отделят от времето си, за да споделят и разпространяват евангелието във виртуалното пространство.

Организацията ни пише, превежда и споделя статии, свидетелства, видео материали, филми и новини на християнска тематика абсолютно безплатно и с цел благословение на повече хора, до които достигат.

Християни.ком има развити профили в по-големите социални мрежи из интернет, като чрез тях разпространяваме евангелието с цел да достигнем максимален брой от интернет потребителите в мрежата.

Чистата Истина, която в безкрайната си милост и неописуема мъдрост Бог ни остави, като карта/път/ към Небесното царство и всеки поел по този път да се спаси.

Ние издигаме мощното име на Иисус Христос и за нас е чест да бъдем проводници, чрез които Той да достига безценни човешки души

Християни.ком развива още няколко проекта, от които по известните: Християнска Социална Мрежа - НасърчиМе (в процес на развитие..)
Християнско Семейство
Помири се с Бога
Български християнски форуми
Християнски видео портал: Църква.ком
Християнски видео портал: Библейски факти (в процес на развитие..)
като се стараем да бъдем от полза за популяризирането на всеки един християнски сайт, църква или органицация в интернет.

За да се свържете с нас, моля използвайте формата за контакти.

Как можете да ни помогнете?

1. Участвайте в популяризирането на сайта в интернет като го споделите с Вашите близки или приятели.

2. Станете наши поддръжници в социалните мрежи:

3. Помогнете ни в техническата поддръжка и развитието на проектите от тук: Подкрепа за християни.ком

НАПРЕД...

ЙОНГИ ЧО - Гледай на обстоятелствата с Божиите очи

Йонги ЧоДейвид Йонги Чо е християнски проповедник в Корея. Старши пастор и основател на най-голямата световна харизматична евангелска църква - Yoido Full ( Асамблеи на Бога ), броят на членовете и е - 830,000 души (от 2007 г.). служения в църквата се провеждат седем пъти в седмицата, и въпреки това има толкова много хора, че понякога се налага да се провеждат и по няколко на ден. Църквата на Йонги Чо е най-посещаваният християнски център в света. Бъдете благословени с това послание

Горко на онези, които наричат злото добро, а доброто – зло;

2016 05 27 1464379108 795116 httpswww.linkedin.compulsesmallthingspeopleusejudgeyourpersonalitydrtravisbradberryHP

Горко на онези, които наричат злото добро, а доброто – зло; които заменят тъмнина за светлина, а светлина за тъмнина; които заменят горчиво за сладко, а сладко за горчиво! Горко на онези, които са мъдри в своите очи и които са разумни пред себе си! Горко на онези, които са герои в пиенето на вино и силни да приготвят спиртно питие, които за дарове оправдават беззаконника и отнемат от праведника правото му!

НАПРЕД...

Условия за ползване

Условия за ползване

SiteMasterBG Ви поздравява, че сте решили да използвате един от нашите сайтове.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГАТА ЗА КОМЕНТАРИ В HRISTIQNI.COM

hristiqni.com e християнски сайт, предоставящ услуга за публикуване на коментари под статия. Ползването на услугата не изисква регистрация за потребителите и е безплатна. За да публикувате коментар под статия в hristiqni.com, е необходимо само да въведете код за сигурност. Публикувайки коментар в hristiqni.com, Вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост, думи с обидно съдържание и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство (вкл. Закона за авторското право и сродните му права) и правото на Европейския съюз. Вие се съгласявате също така да не публикувате каквито и да е материали или връзки с други уеб сайтове, чрез които се нарушава правото на интелектуална собственост. Авторските права върху коментарите в hristiqni.com принадлежат на техните автори, като hristiqni.com си запазва правото да използва публикуваните коментари в hristiqni.com за свои нужди, включително с рекламна или друга търговска цел. Потребителите на hristiqni.com се съгласяват, че hristiqni.com не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в сайта коментари. hristiqni.com си запазва правото да изтрива коментари, които са в противоречие с настоящите Общи условия, както и коментари, които са написани на латиница. Трябва да знаете, че IP адресите, от които са направени всички коментари, се записват и могат да бъдат използвани в определени случаи за разкриване самоличността на лицата, които са публикували съответните коментари, в нарушение на настоящите Общи условия. hristiqni.com си запазва правото да уведоми и окаже пълно съдействие на компетентните държавни органи, включително прокуратурата, следствието и полицейските органи, за всеки коментар, който нарушава законодателството на Р България и правото на Европейския съюз. hristiqni.com не носи каквато и да е отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, въведена с коментарите на сайта. Публикуването на коментар в hristiqni.com означава, че сте запознат с настоящите Общи условия, съгласен сте с тях и се задължавате да ги спазвате.